Povestea noastră

Mellony, salonul de mobilier tapiţat , vă oferă o largă gamă de produse – canapele,colţare, fotolii şi scaune – concepute sa raspundă celor mai fine exigenţe.

Pentru că suntem preocupaţi in mod special de calitatea produselor noastre şi de confortul dumneavoastră, ca şi producator de mobilă, mizăm pe creativitate şi inovatie în procesul de elaborare al oricărui produs.

Descoperiţi în salonul nostru oferta noastră de scaune, fotolii, colţare şi canapele, cu o tapiţerie aleasă cu grijă şi care vă va reţine cu siguranţă atenţia.

Vă invităm în salonul Mellony pentru a vă cunoaşte îndeaproape cu produsele noastre şi de a vă consulta în privinţa ofertelor de care puteţi dispune.

Echipa de profesioniști! Am fost foarte încântată de calitatea materialelor. Fotoliul este superb de comod. Recomand cu încredere!
Elena Fotoliu Bianca
Foarte răbdători în procesul de consultație, fiindcă nu eram deloc hotarâți asupra culorilor și al modelului, ne-a fost explicată cea mai bună variantă și am fost pe deplin multumiți.
Familia Russu Colțar Modular
Eu am avut o experiență plăcută cu mobilierul de la Mellony. După ce am colindat toate magazinele și am analizat ofertele am apelat în final la ei. Sunt mulțumit și
Mihai Canapea Atlas
Back to Top
Product has been added to your cart